Strategie, positionering & identiteit:

Het hele plaatje

Een nieuw merk in de markt zetten of bouwen aan een bestaand merk? Daar mag je ons echt voor wakker maken. Wij brengen jouw merk tot leven, van logo tot visual identity of van huisstijl tot magazine, sjabloon of infographic. Wij zijn jouw one-stop-Shop

(Visuele) identiteit

Jouw bedrijfsidentiteit is de kern, de vleugel van jouw bedrijf. Een identiteit die aansluit bij jouw doelgroep en uitbreiding voor de toekomst. Een goed merk draagt een boodschap beter naar de klant toe en zorgt voor een uniek herkenningspunt voor jouw organisatie. 

Logo ontwikkeling

Om ervoor te zorgen dat het imago van jouw bedrijf vertrouwen wekt bij de klanten, vinden wij dat een goede log moet voldoen aan bepaalde eisen. Deze moet fris en origineel zijn zonder visuele cliches. De kracht van een logo zit in zijn eenvoud, maar deze moet ook functioneel zijn. Dat houdt in dat deze goed uit moet zien op zowel een website als visitekaartje.

Huisstijl ontwikkeling

Wij creëren een huisstijl die perfect aansluit bij de identiteit van uw organisatie. Het wekt namelijk vertrouwen op bij klanten en geeft een beeld over hoe jouw eigen organisatie ziet. Een huisstijl die uniform is, draagt bij aan een positieve beeldvorming en het onderscheidende vermogen van jouw organisatie of product. Een passende en samenhangende huisstijl is een sterk communicatiemiddel naar je doelgroep toe.

Bedrijfsfotografie / Video Marketing

Een beeldmerk toevoegen aan je branding, wie ben je en wat wil jij uitstralen. Een van de belangrijkste dingen die jouw bedrijf een stuk persoonlijker maakt. Naast ons core diensten, filmen en fotograferen wij ook. Dit doen we met pure passie, perfectionisme & plezier.

DTP / Drukwerk

Van POS-materiaal tot advertenties en van online banners tot brochures. Wij brengen jouw merk tot leven, online en op printed media, van vormgeving tot productie. Door de juiste middelen in te zetten van jouw grafische vormgeving kunt jij de klanten overtuigen om tot actie over te gaan.

Webdesign

Je wilt toch ook een aantrekkelijk en professioneel uitziende website met goede gebruiksvriendelijkheid, responsive goed wordt weergegeven op elk apparaat, eenvoudig kan worden beheerd, veilig zonder beperkingen en goede vindbaarheid op Google?

Social Media

Bij het kiezen van een social media pakket helpen wij je om de beste marketing strategie voor je bedrijf op te zetten. Wij helpen je met het creëren van de juiste content en denken met je mee via welke kanalen. Content die aanzet tot communicatie tussen potentiële klanten en je organisatie. En net zo belangrijk op welk tijdstip je deze dient aan te bieden.

DEZE MERKEN GINGEN JE VOOR

Ready to fly with us?

Plan direct je afspraak in op 06 2355 7778 of vraag een offerte aan