We Have some

Experience.

Wij zijn design bureau Radicalbirds uit Zwolle en Leeuwarden. Een full-service collectief van ervaren Brand designers, visuele storytellers, fotografen, communicatie strategen. 

Nice to meet you

We zijn een klein strategisch design bureau met de ervaring van een groot reclamebureau. Wij werken voor kleine merken die groot willen worden en voor grote merken die dat willen blijven. Steeds weer merken we dat een huisstijl vertroebelt en aan kracht inboet zodra het niet meer consistent wordt toegepast. Als organisatie zal je dan ook je klant moeten verleiden. Doelmatig en krachtig beeld inzetten dat uitnodigt om je boodschap voor de bühne te brengen zodat bedrijfsdoelen worden behaald. 

FLY WITH US.

01.

Wij als bedrijf helpen graag ondernemers die ‘willen’. Waarom? Wij kunnen u weliswaar een zetje in de juiste richting geven, door te vertellen wat allemaal design uit te halen valt. Maar wij vinden, dat je als ondernemer zelf die stap moet nemen.

02.

Door het toepassen van de juiste strategie en onze creativiteit zorgen wij, de merkenbouwers, ervoor dat alle communicatie in jouw bedrijf naadloos op elkaar aansluit. 

03.

Als je wilt, zetten we ook de vervolgstappen. Daar gaat ons hart harder van kloppen! It’s time to shine and you’ll love it!

Meet the Birds

Met de opkomst van zzp’ers en freelancers is de bedrijfscultuur flink veranderd en opgeschud de laatste jaren. Je hoeft geen enorm bedrijf meer te zijn om verschillende disciplines in te kunnen zetten. Gebruik maken van elkaars specialisaties en flexibel samenwerken is de toekomst. Wij werken samen vanuit onze ontwerpstudio in Zwolle. Als grafisch ontwerpers werken wij voor reclame-, communicatie-, en marketingbureaus. Maar ook direct voor bedrijven, merken, non-profit instellingen o.a. in de omgeving van Zwolle, Leeuwarden en Lelystad. We staan altijd nog open voor samenwerkingen met mensen in de regio, dus laat je horen!

Tinoe Huynh (Grafisch Ontwerper)

Ik ben dit avontuur 8 jaar geleden begonnen, nooit een dag gehad waar ik mij verveelde. Wat begon met een opleiding tot graphic designer leidde tot een eigen onderneming. Ik heb een passie voor design en alles wat er bij komt kijken. Ik ben bevlogen, gedreven, creatief en vind het belangrijk mezelf te ontwikkelen, te laten inspireren en te groeien. Naast ontwerpen hou ik er ook van om te foto’s te schieten hier en daar.

  • Photography
  • Graphic Design
  • Art Directing

Ready to fly with us?

Plan direct je afspraak in op 06 2355 7778 of vraag een offerte aan